1 Afbeelding
werk niet meer (wel minder) en hoop voor spannende date van je te horen met meel adres erbij. Wil geen andere relatie maar alleen date.

sms RETIRED naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
Ik ben een lieve rustige maar getrouwde man en ik zit vol seksuele energie. Mijn vrouw weet dat ik op deze site sta, en vind het goed dat ik contact heb met andere vrouwen. Ik zit alleen niet te wachten op dames die alleen maar mailen, en nooit...

sms ballie naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
Single, op zoek naar een lat relatie met sex als een belangrijk ingrediënt. Ik ben zelf niet zo sociaal ingesteld (vandaar dat ik ook hier ben dus)

sms PIRO naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
Je moet er niks op tegen hebben dat ik een relatie heb. Ik zit hier omdat ik vind dat er te weinig sex is in onze relatie, ik ben dus op zoek naar een one night stand of als het klikt voor vaker.

sms BENX naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
Ik ben seksueel erg actief maar kan mijn goesting thuis niet kwijt. Ik zoek meiden,dames,stellen die willen experimenteren én voor extremere vormen van sex 'in' zijn. Poepsex nog net niet maar wat niet is kan komen.

sms POEPSEX naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
Leuke echte vrouwen geen fake ik zoek leuke en sexy getrouwde vrouwen of vrouwen die er geen probleem mee hebben graag verwen ik een vrouw van kop tot teen en met respect ik hoop dan ook dat zie mijn discretie ook aanvaart.u ik kan alleen overdag...

sms DOLO naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
ik ben een man die graag en veel sex wil met lang voorspel en sexy kleding,vooral lingerie met kousen en hoge naaldhakken is iets wat mij zeer aantrekt(ook om soms zelf te dragen)... als je dit zou dragen tijdens bv.een etentje is dat al een...

sms BIMANO naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
Ik ben een spontane geile neger die net als jij iets spannends zoekt!

sms JAYJAY naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
leuke spontane jongen, altijd in voor lekker bedavontuur zoekt leuke man voor een sex afspraak kan natuurlijk ook ergens anders

sms LEKKERRR naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
Hallo ik ben de Mike en ik ben single, ik ben opzoek naar een vent die me wat spanning kan geven! Hopelijk ben jij diegene!

sms PORTY naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
Ik heb een normaal postuur. Ben zeer discreet en wil regelmatig sexcontact. Ik kan niet ontvangen maar verplaats i.v.m. dochter thuis.

sms RAFKE naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
zoals je ziet is onze gebruikersnaam duo69 het zegt het al ! wij hebben twee lekkere lullen en we zijn op zoek naar een geile vent ! heb je interesse ?

sms DUO69 naar 7404 voor contact


Op 7404.be kan je via sms snel en discreet in contact komen met alle leden. SMS de NAAM van je gekozen profiel waarmee je in contact wil komen naar 7404 en dat profiel ontvangt onmiddellijk jouw smsje op haar/zijn gsm! Op 7404 hoef je geen account aan te maken!