5 Afbeeldingen
Mijn naam is Nathan. Ik ben 31, single, 1.80m, ik rook niet. Horoscoop : steenbok. Ik heb blauwe ogen, donkerbruin haar, ik ben slank en sportief. Ik werk in de medische sector (administratief). Ik ben een gelegenheidsdrinker (niet roker) Mijn muziek : Jeff Buckley, Bruno Mars, Justin Timberlake Ik lees: Stephen King, Terry

sms NATHAN naar 7404 voor contact


4 Afbeeldingen
Ik zoek een leuke spontane en verzorgde man,ik vind het heerlijk om sex te hebben,kunnen we buiten dit platform om praten over een mogelijke date,ik ben single.

sms SEPPE naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
ik omschrijf mezelf als heel sportief, relaxed, vrolijk en avontuurlijk en hou kan neuken

sms LETSGO naar 7404 voor contact


2 Afbeeldingen
Op zoek naar spanning, geen gedoe, gewoon afspreken voor een zgn blinddate. Dat gechat ben ik meer van moe en toch wil elke voor, "eerst hier beter leren kennen", bekijk het maar. Als je een date wil moet je dat gewoon zeggen en ik weet je dan wel te vinden.

sms GEENGEDOE naar 7404 voor contact


2 Afbeeldingen
Its always fun with me :) Ik ben sportief, ga veel uit en ben student farmacie. Heb een vrij druk leven, maar wil altijd tijd maken voor iemand lekker anaal te neuken.

sms MRFUN naar 7404 voor contact


3 Afbeeldingen
ik zoek een leker sex date en wil niewe dingen leren op gebied van gay sex heb geen ervaring in befen maar wil dit dolgraag leren

sms GAYBE naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
ik ben een man die graag en veel sex wil met lang voorspel en sexy kleding,vooral lingerie met kousen en hoge naaldhakken is iets wat mij zeer aantrekt(ook om soms zelf te dragen)... als je dit zou dragen tijdens bv.een etentje is dat al een...

sms BIMANO naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
Ik ben een spontane geile neger die net als jij iets spannends zoekt!

sms JAYJAY naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
leuke spontane jongen, altijd in voor lekker bedavontuur zoekt leuke man voor een sex afspraak kan natuurlijk ook ergens anders

sms LEKKERRR naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
Hallo ik ben de Mike en ik ben single, ik ben opzoek naar een vent die me wat spanning kan geven! Hopelijk ben jij diegene!

sms PORTY naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
Ik heb een normaal postuur. Ben zeer discreet en wil regelmatig sexcontact. Ik kan niet ontvangen maar verplaats i.v.m. dochter thuis.

sms RAFKE naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
zoals je ziet is onze gebruikersnaam duo69 het zegt het al ! wij hebben twee lekkere lullen en we zijn op zoek naar een geile vent ! heb je interesse ?

sms DUO69 naar 7404 voor contact


Op 7404.be kan je via sms snel en discreet in contact komen met alle leden. SMS de NAAM van je gekozen profiel waarmee je in contact wil komen naar 7404 en dat profiel ontvangt onmiddellijk jouw smsje op haar/zijn gsm! Op 7404 hoef je geen account aan te maken!