1 Afbeelding
ik ben een sportieve jonge gast, die jou heerlijk wil verwennen. Mijn specialiteiten zijn oraal likken en een intense (body) massage

sms ORAL69 naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
ik ben een heel eerlijke jongen, ik probeer overal goed te zijn en mij op welke moment ook te amuseren.. ik ben al een tijdje alleen omdat ik heel wat heb meegemaakt in de afgelopen relatie's..

sms HEERLIJK naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
Spontane jonge man die op zoek is naar wat nieuwe spanning, redelijk ervaren sexleven, goedlachs en getrouwd, maar kom sexueel veel te kort.

sms RDV69 naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
Ik geef graag aandacht aan het juiste meisje, misschien ben jij dat meisje wel dus wacht niet!

sms DUBBIE naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
Single. Gezellige, attente jongen, houd wel van een beetje spanning. En goed in zijn manieren. Hoe van een lekker drankje en genieten van het leven.

sms ANTIE naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
Ik ben een geile student die graag wat meer de bloemetjes wil buiten zetten. Goedlachs en vriendelijk zolang mensen mij de redenen geven.

sms JONKIE naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
Ik ben seksueel erg actief maar kan mijn goesting thuis niet kwijt. Ik zoek meiden,dames,stellen die willen experimenteren én voor extremere vormen van sex 'in' zijn. Poepsex nog net niet maar wat niet is kan komen.

sms POEPSEX naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
Ik ben een lieve rustige maar getrouwde man en ik zit vol seksuele energie. Mijn vrouw weet dat ik op deze site sta, en vind het goed dat ik contact heb met andere vrouwen. Ik zit alleen niet te wachten op dames die alleen maar mailen, en nooit...

sms ballie naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
werk niet meer (wel minder) en hoop voor spannende date van je te horen met meel adres erbij. Wil geen andere relatie maar alleen date.

sms RETIRED naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
Single, op zoek naar een lat relatie met sex als een belangrijk ingrediënt. Ik ben zelf niet zo sociaal ingesteld (vandaar dat ik ook hier ben dus)

sms PIRO naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
Je moet er niks op tegen hebben dat ik een relatie heb. Ik zit hier omdat ik vind dat er te weinig sex is in onze relatie, ik ben dus op zoek naar een one night stand of als het klikt voor vaker.

sms BENX naar 7404 voor contact


1 Afbeelding
Leuke echte vrouwen geen fake ik zoek leuke en sexy getrouwde vrouwen of vrouwen die er geen probleem mee hebben graag verwen ik een vrouw van kop tot teen en met respect ik hoop dan ook dat zie mijn discretie ook aanvaart.u ik kan alleen overdag...

sms DOLO naar 7404 voor contact


Op 7404.be kan je via sms snel en discreet in contact komen met alle leden. SMS de NAAM van je gekozen profiel waarmee je in contact wil komen naar 7404 en dat profiel ontvangt onmiddellijk jouw smsje op haar/zijn gsm! Op 7404 hoef je geen account aan te maken!